Suzan 06 57330744 suuz@sportieveyoga.nl

Over Ons

In de groene, rustgevende studio worden verschillende yogavormen gegeven. Zo zijn er dynamische, sportieve yogalessen, rustige, meer meditatieve lessen en combinaties daarvan. Er is altijd wel een les óf docent die bij je past. Of je nou oud bent of jong, man of vrouw, dik of dun, soepel of zo stijf als een plank, iedereen is welkom. Ook de reden waarvoor je wilt komen kan verschillen van persoon tot persoon. Rust krijgen in het hoofd, verbeteren van conditie, leren luisteren naar je lijf of gewoon soepeler worden en makkelijker kunnen bewegen. Er zijn zelfs lessen voor mensen met chronische pijn en voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar.
Bijna dagelijks zijn er verschillende lessen. Deze zijn altijd in kleine groepen van gemiddeld 8-12 mensen. Bekijk het rooster via deze link.
Behalve groepslessen kunnen ook privelessen worden gevolgd. Neem in dat geval even contact op met Suzan.

 

 

Suzan

Sinds 2014 ben ik de trotse eigenaresse van de Yogastudio Suuz Yoga. Ik geloof oprecht dat yoga niet zweverig hoeft te zijn en voor iedereen is. Je bent welkom voor een groepsles maar ook een privébegeleiding is mogelijk. Ik heet je dan ook van harte welkom. Klik hier als je meer wilt weten over mij…..

Désirée

Na eerst Hatha Yoga te hebben gevolgd kwam daarna Ashtanga Yoga op mijn pad. Deze vorm past helemaal bij mij. Nieuwsgierig naar wie ik ben? Kom eens meedoen op woensdagavond en klik alvast hier

Olga Landheer

Bij Suuz in de studio verzorg ik zwangerschapscursussen op vrijdagavond. Voor uitgebreide informatie kan je terecht op mijn eigen website www.rondommama.nl . Als je hier klikt heb je alvast wat algemene informatie over de inhoud van mijn lessen.

Carina

Op maandagavond geef ik de Ashtangales. Ik ben gek op deze yogavorm en beoefen het zelf 6 dagen per week. Ik hoop dat ik je kan inspireren om deze dynamische les, waarin je werkt aan rust, souplesse, kracht en conditie te komen volgen. Wil je meer weten over mijn achtergrond? Klik dan hier….

Anco

Ik heb altijd veel aan sport gedaan. Ben gymleraar geworden en heb trainingen gegeven, zoals zwemmen, volleybal en Taekwondo. Om beter te worden in teakwondo ben ik yoga gaan doen en er nooit meer mee opgehouden. Wil je meer weten?

Gaëlle

Door beweging en voeding kan je je lichamelijke conditie beïnvloeden. Eerst was dat bewegen voor mij vooral dynamisch maar ik miste iets. Dat bleek de yin en primal movement te zijn. Wil je mijn les eens bijwonen? Check het rooster. Wil je eerst meer over mij weten? Klik dan hier.

Lonneke

Ik geloof dat iedereen in staat is levensenergie en levensvreugde te creëren. Door fysiek in beweging te komen en bewust te zijn van je lichaam en je adem start de ontdekkingsreis van je innerlijk landschap. Wil je meer lezen? Klik dan hier

Astrid

Yoga is voor mij het leren luisteren naar het fluisteren van het lichaam. Dat is belangrijk want dan hoeft het niet te schreeuwen. Dat is waarnaar ik steeds terugkeer in mijn lessen zowel de Hatha- als de lessen bij chronische pijn. Interesse in één van deze lessen, maar wil je mij eerst beter leren kennen?

Fleur

Een jaar geleden besloot ik om een opleiding tot Kinderyoga docent te gaan volgen. Zelf heb ik een hele positieve ervaring met Yoga en dit wil ik graag op kinderen overbrengen. Meer lezen? Gebruik deze link.