Suzan 06 57330744 suuz@sportieveyoga.nl

Over Fleur

Mijn naam is Fleur van Dijk. Misschien hebben we elkaar al eens ontmoet in een van de Yoga lessen in de studio. Ik ga wekelijks naar de maandagochtend les Ashtanga, maar af en toe ben ik ook in andere lessen te vinden. Mochten we elkaar nog niet ontmoet hebben, dan bij deze een kleine kennismaking.
Op het moment ben ik 23 jaar oud en woon ik samen met mijn vriend in Gemert. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd als Pedagoog en sindsdien werk ik met kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking bij Lunet zorg in Eindhoven. Heel erg leuk werk, waar ik veel voldoening uit haal en enthousiast van wordt.
Een jaar geleden besloot ik om een opleiding tot Kinderyoga docent te gaan volgen. Zelf heb ik een hele positieve ervaring met Yoga en dit wil ik graag op kinderen overbrengen. Achteraf was dit een super beslissing, want de opleiding bevalt me erg goed. Sinds Juni ben ik hiermee klaar en heb ik er zin in om alle nieuwe ideeën en kennis ook echt uit te gaan voeren! Zowel op mijn werk als in de studio van Suzan.
Mochten jullie nog vragen hebben aan mij, dan trek me maar aan mijn mouw. Dat mag altijd!
Groetjes van Fleur