Suzan 06 57330744 suuz@sportieveyoga.nl

Over Ons

 

Groepslessen

We geven les in een groene, rustgevende, studio in Gemert. Er zijn dynamische, sportieve yogalessen, rustige, meer mindfull lessen en combinaties daarvan. Er zijn zelfs lessen voor mensen met chronische pijn waarbij je als je wilt de houdingen kunt uitvoeren op een stoel of liggend op de grond. Er is dus altijd wel een les óf docent die bij je past. Of je nou oud bent of jong, man of vrouw, dik of dun, soepel of zo stijf als een plank, iedereen is welkom. Ook de reden waarvoor je wilt komen kan verschillen van persoon tot persoon. Rust krijgen in het hoofd, verbeteren van kracht en conditie, leren luisteren naar je lijf of gewoon soepeler worden en makkelijker kunnen bewegen. Misschien heb je zelfs nóg een andere reden.
Bijna dagelijks kan je terecht voor verschillende groepslessen. Deze zijn normaal gesproken in kleine groepen van gemiddeld 8-12 mensen. Kijk op het rooster voor het aanbod.

Individuele begeleidingen

Naast de groepslessen bestaat de mogelijkheid om een persoonlijke begeleiding te reserveren. Dat kan bijvoorbeeld fijn zijn in geval van klachten aan nek, rug, schouders of heupen, maar ook bij veel spanning in je lijf en/of hoofd. Er worden zachte massages gegeven en enkele yogahoudingen specifiek voor jouw doelgebied. Op deze manier activeer je je lichaam om haar eigen genezende vermogen aan te spreken zodat (pijn)klachten écht worden opgelost. Wil je een privéles afspreken bel me dan even voor een afspraak of mail me via het contactformulier.

Ben je benieuwd wie er lesgeven? Wat onze docenten voor opleiding hebben en wat hún passie voor yoga is? Zij stellen zich alvast graag aan je voor.