Suzan 06 57330744 suuz@sportieveyoga.nl

Tarieven groepslessen

Een les duurt ca. 1¼ uur. Het beste is yoga regelmatig te beoefenen. Daarom werk ik met abonnementen. De tarieven daarvan zijn als volgt:
1x per week        € 37,50 per maand
onbeperkt           € 57,00 per maand
chronische pijn    € 32,50 per maand

Het lesgeld wordt per maand afgeschreven per automatische incasso van het opgegeven rekeningnummer. Het lesgeld is gebaseerd op het jaarlijks aantal geplande lessen en is incl 9% BTW. Ga je op vakantie of kan je om en andere reden een keer niet dan kunnen de gemiste lessen op een ander moment worden gevolgd.
Je plant jezelf in via het online inschrijfsysteem Momoyoga. Zodra je lid bent geworden van Suuz Sportieve Yoga ontvang je hierover een mail met een wachtwoord en instructies. Je kunt wekelijks een vaste les inplannen maar je hebt de vrijheid hierin te veranderen. Zorg wel dat je jezelf uiterlijk 3 uur van te voren uitschrijft anders ben je je les kwijt.

Bij inschrijving betaal je eenmalig €10,-. Deze wordt met het eerste lesgeld van het opgegeven rekeningnummer afgeschreven. Wil je er tevens een goede yogamat bij dan betaal je daar slechts € 22,- voor. Deze bedragen zijn incl. de wettelijk verplichte 21% BTW.
Wil je toch heel graag een losse les volgen dan kost deze €12,50. In uitzonderlijke gevallen is een 10x kaart mogelijk. Neem daarvoor even contact met mij op.

Tarieven yogaworkshop

Een losse yogaworkshop kost €65,- en duurt ca. 60 minuten. Deze prijs is voor een groep tot maximaal 10 personen bij mij in de studio. Wil je graag een workshop op locatie of voor een grotere groep? Neem dan contact met me op via het formulier of bel me op 06-57330744

Tarieven Kinderyoga

Een 10x kaart kost €90,00 en is 3 lesmaanden geldig. Vakantieweken waarin er geen lessen zijn worden niet meegerekend in deze 13 weken. 

Wil je meer informatie of je kind inschrijven? Neem dan contact met me op via het formulier of bel me op 06-57330744