Suzan 06 57330744 suuz@sportieveyoga.nl
Er zijn wekelijks diverse groepslessen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een op maat privébegeleiding te reserveren. De focus tijdens zo’n begeleiding is intens diepe ontspanning van het totale lichaam of van een specifiek deel van het lijf. Ook kan een begeleiding helpen bij een aandoening zoals hernia, frozen schoulder, burn-out, nek- en schouderklachten etc. Ik gebruik daarbij verschillende elementen uit shiatsu, cranio-sacraal begeleiding, functionele osteopatie en yin yoga. Wil je een privésessie reserveren neem dan contact op met Suzan voor een individuele afspraak.

Wekelijks lesrooster

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

Tarieven groepslessen

Een les duurt ca. 1¼ uur. Het beste is Yoga regelmatig te beoefenen. Daarom werk ik met abonnementen.
1x per week      € 32,- per maand
onbeperkt         € 50,- per maand

Het lesgeld wordt per maand afgeschreven per automatische incasso van het opgegeven rekeningnummer. Het lesgeld is gebaseerd op het jaarlijks aantal geplande lessen en is incl 6% BTW. Tijdens de zomervakantie is er voor de volwassenen 1 maand geen les en dan betaal je ook niet. Ga je zelf op vakantie dan betaal je wel lesgeld, maar kunnen de gemiste lessen op een ander moment worden gevolgd. Voor kinderyoga liggen de maanden mei t/m aug stil en betaal je dus ook niet.
Mocht je een keer niet kunnen dan mag je altijd de les op een ander moment inhalen. Omdat ik zoveel vrijheid geef voor het inhalen van een les kán het zijn dat je soms een erg drukke les aantreft. Gemiddeld zijn er 8-14 mensen in een les.

Bij inschrijving betaal je eenmalig € 10,-. Deze wordt met het eerste lesgeld van het opgegeven rekeningnummer afgeschreven. Wil je er tevens een goede yogamat bij dan betaal je daar slechts €20,- voor. Deze bedragen zijn incl. de wettelijk verplichte 21% BTW.
Wil je toch heel graag een losse les volgen dan kost deze € 12,50. In uitzonderlijke gevallen is een 10x kaart mogelijk. Neem daarvoor even contact met mij op.

Tarieven yogaworkshop of privébegeleiding

Een privébegeleiding kost € 50,- en duurt ca. 45 minuten of € 65 voor 60 minuten.

Een losse yogaworkshop kost € 65,- en duurt ca. 60 minuten. Deze prijs is voor een groep tot maximaal 10 personen bij mij in de studio. Wil je graag een workshop op locatie of voor een grotere groep? Neem dan even contact met mij op via deze knop.

Tarieven zwangerschapsyoga

Je koopt voor €90,- een kaart voor 10 lessen. Omdat je tijdens de zwangerschap misschien een keer niet kan komen is deze kaart maximaal 13 weken (3 maanden) geldig. Als je al vroeg in je zwangerschap start met lessen wil je misschien meerdere keren een kaart kopen. Uiteraard kan dat. Mócht je, doordat je (eerder) gaat bevallen óf op advies van de verloskundige, moeten stoppen en de kaart niet vol krijgen dan krijg je de resterende lessen terug betaald.