Suzan 06 57330744 suuz@sportieveyoga.nl

Workshops

Klankconcert

Eindelijk komt er weer 1. Een klankconcert van Gonnie Feddema. Deze keer zal dat plaatsvinden op vrijdagmiddag 24 januari van 14.00-16.00u. Heb je nog nooit een klankconcert bijgewoond dan vind je hieronder wat informatie. Overigens ook erg leuk om cadeau te geven met Sinterklaas of Kerst. Aanmelden kan door mij even te mailen op suuz@sportieveyoga.nl. De kosten zijn €17,50 voor een heerlijke middag inclusief thee en wat lekkers na afloop.

In een klankconcert word je ondergedompeld in een klankbad. Je ontspant je volledig en laat stress los. Op de klanken van klankschalen, de sjamanendrum, indianenfluit, zang en andere instrumenten maak je een innerlijke reis en ervaar je jouw innerlijk bewustzijn. De trilling van het geluid van deze instrumenten werkt diep in op lichaam en geest.

Een klank-ligconcert, gebeurt meestal comfortabel liggend op een matje terwijl er wordt rondgelopen met instrumenten, waardoor de trilling van dichtbij op je kan inwerken.
Een ieder haalt eruit wat voor zichzelf op dat moment nodig is.
Het klankgebeuren dat ontstaat is afgestemd op de aanwezige deelnemers en speelt zich af in het nu. Daardoor is het iedere keer weer anders.

Een klankmassage kan nog lang nawerken.
(minimum aantal deelnemers 6, maximum 14)

 

 

 

 

Gonnie Feddema geeft al jaren klankconcerten. Een aantal jaren geleden kwam zij in aanraking met het sjamanisme en de sjamanendrum (zie foto). Binnen korte tijd veroverden instrumenten uit allerlei culturen haar hart. Het zijn vooral oerinstrumenten die intuïtief worden bespeeld. Dus recht vanuit het hart en zonder bladmuziek. Ook haar mooie, heldere stem gebruikt zij hierbij. Het voelt voor Gonnie als een voorrecht deze concerten te geven aan andere mensen.