Suzan 06 57330744 suuz@sportieveyoga.nl

Uniek in Nederland: Jiriki 

zondag 8 maart 15.00-17.00 door Susan Ebben

Tijdens deze workshop wil ik jullie kennis laten maken deze Japanse bewegingstherapie.

Jiriki is de boeddhistische term voor zelfheling, het vermogen om bevrijding of verlichting te bereiken door middel van je eigen inspanning. Tegenwoordig zijn we als het om onze gezondheid gaat afhankelijk van artsen en therapeuten. Hierdoor zijn we vergeten hoe groot het vermogen van ons lichaam is om zelf te herstellen. Bij Jiriki Seitai streven we ernaar om deelnemers te leren hoe ze hun eigen lichaam kunnen genezen van bijv chronische klachten met hun eigen kracht en zelfs het voorkomen van pijn door het toe passen van de bewegingen. Deze restorative, ontspannende en helende sessie, die helpt om je lichaam uit te lijnen, combineert verschillende elementen van shiatsu, seitai, acupunctuur, yoga en meditatie.

Jiriki is voor iedereen, dus niet alleen voor jonge en flexibele mensen, maar ook voor minder valide, ouderen en kinderen. Ook als je zwanger bent is Jiriki Seitai goed voor je.

 

De kosten zijn €25,00 inclusief thee en iets lekkers na afloop. Aanmelden kan door mij even te mailen: suuz@sportieveyoga.nl. Voor meer informatie kan je tercht op de site van Susan http://jirikiseitai.nl/geschiedenis/