Suzan 06 57330744 suuz@sportieveyoga.nl

Over Gaëlle

Mijn naam is Gaëlle Gloudemans, Yin Yoga Teacher, CrossFit level 1 trainer en voedingsdeskundige.
CrossFit en Yin Yoga betekenen voor mij, werken aan je zwakheden. Ongeacht je leeftijd, beperking of achtergrond, je komt voortdurend voor een nieuwe fysieke en geestelijke uitdaging te staan; je raakt nooit uitgeleerd; je inzet wordt beloond; je blijft groeien.

Ervaring
Na jaren recreant hardloper te zijn geweest en een Burn-out te hebben gehad, ben ik 6 jaar geleden in aanraking gekomen met CrossFit. Ik begon met 1 uur in de week en inmiddels is dit uitgegroeid naar een passie zonder einde.
Omdat CrossFit tot de extreme sporten behoort is het tevens belangrijk je balans te waarborgen. Daarvoor heb ik kort geleden de opleiding Yin Yoga Teacher gedaan omdat ik uit eigen ervaring heb ondervonden wat deze vorm van yoga voor mij betekent. Deze opleiding heeft een eigenschap van mij naar boven gehaald waarvan ik niet wist dat die zo sterk is; mijn ervaring en bevindingen met anderen delen, les geven.

Lesgeven
Yin Yoga stretching en primal movements gaan verder dan gewone stretching. Het is goed voor de doorbloeding van de spieren, ruimte creëren voor de zenuwen en bloedbanen, maar vooral voor het soepel houden van je bindweefsel (fascia). Intensief sporten versus goede stretching kan de sportprestatie verbeteren, mogelijk blessuregevoeligheid verkleinen maar ook zeker ook de balans in het lichaam terugbrengen.

Groeten Gaëlle

‘Ik heb Gaelle leren kennen als een zeer gepassioneerde, lieve docent die je heel goed in de gaten houdt en meteen een helpende hand biedt als dat nodig is. En haar aanstekelijke lach zorgt er bij mij voor dat ik na elke les weer met een big smile en met een relaxt gevoel naar huis ga.’

Yvon van de Wassenberg

De yin lessen van Gaëlle zijn een heerlijke combinatie van inspanning en ontspanning. Haar betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor iedereen maakt het tot een genot om bij haar een yoga-les te volgen.

Simone Saenen